Klikki ja otsikko, missä on toimittajan vastuu?

Hyppäsipä aamulla tuollainen otsikko silmiin ja olihan tuosta melkoisen moni immeinen jo mielensä pahoittanutkin.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1cc8bb9e-5bd6-4c73-b773-24db8fa25e5e?fbclid=IwAR3YCm918thGZFP8Y4zmGxpYM4kSfO_toI0rA6Mhlo6Gx_DGCfTCZy1e_M0

Ja sittenhän olikin some pullollaan sitä että mitä H%&%&%%tiä tämä on, oikeuteen, jne jne ja sitten tietysti se poliittinen vääntäminen, että tässä se nähdään….

Eli normaali paskamylly lähti käyntiin, kiitos toimittajan erittäin ”mielenkiintoisesta” kirjoitustyylistä.
Tietysti jos jokainen olisi kehdannut käyttää 15 sekunttia hieman taustojen selvitykseen niin silloin olisi tullut silmille tämä Tekniikka & Talous julkaisun muutamaa päivää eli tarkemmin 5.8. tullut juttu, joka muuten selvittää vähän syytä siihen miksi tuo voimalaitos on kiinni.

Kyseisessä artikkelissa sanotaan mm. näin.

Koko jutun voit lukea täältä. ( linkki )

Eli nyt saatiin typerästi kirjoitetulla jutulla aikaiseksi melkoinen hässäkkä vain siksi että toimittaja ei kehdannut, ( haluan uskoa että kyseellä oli vain laiskuus, ei tahallinen klikkien kalastelu ) googlata sitä että mistä oikein on kyse.

Se pitäisikö Työ- ja elinkeinoministeriön tehdä tälle asialle jotain on kokonaan toisen keskustelun paikka.

Mutta tämä toimittaja Koskisen juttu on ollut yksi suurimmista rimanalituksista mitä on vähälle ja vähän pidemmällekkin ajalle kohdalle sattunut ja sääli sinällään koska jatkossa hänen kirjoituksiaan lukiessa tulee eittämättä mieleen mv-lehti ja taustojen tarkastuksen tärkeys.


Päivitys 16.45


Nähtävästi tuo hakukoneen käyttäminen on oikeasti vaikeata yllättävän monelle etenkin näille päiden leikkaamista vaativille kansanedustajille. Jos jo Toukokuun lopussa on ilmoitettu että kyseinen pulju seisoo niin hiukkasen haasteellista on kenenkään lähteä väittämään että asia ei olisi ollut tiedossa, tai että tällainen tulisi yllätyksenä.

Tietysti jos on tavoitteena on vain kaivaa poliittisia irtopisteitä niin voihan sitä näinkin tehdä, mutta naurettavalta touhulta tuo kyllä näyttää.


Niin ja noita tiedotteita löytyy täältä ( linkki ) ja täältä ( linkki ) joten aikas perhanan vaikea on tästä yllätystä saada aikaiseksi. Kun vielä tuon fortumin suurin omistaja kun näyttää olevan ( linkki ) valtioneuvoston kanslia niin entistä epäuskottavammalta näyttää se etteikö näistä asioista olisi tiedetty, päätetty ja hyväksytty.


Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: