Valtuustoryhmien tukiraha, neljännesmiljoona tänä vuonna.

Kuuntelinpa enemmän kuin suurella mielenkiinnolla aluevaltuuston kokouksen tuossa työreissulla ja pitihän se tallennekkin katsastaa kun auton ratin takaa pääsin pois.

Melkoisen mielenkiintoiseksi tuo keskustelu siinä virisi, liekköhän nuo eurot vaikuttavat vai mikäköhän sen tekee niin vaikeaksi tajuta yksinkertainen asia. Ihan huolestuttaa se että mitenkähän pärjätään niiden vaikeiden asioiden kanssa.

No miepä tästäkohdin värkkäsin tällaisen informatiivisen videon missä on tuon käsittelyn tallenteen lisäksi muutakin katseltavaa.

Suosittelen katsomaan ihan koko pätkän, niin siinä samalla avautuu myös se miten tuota päätöksentekoa meidän uudessa sote:ssa tehdään.

Muuten jos haluat katsoa koko kokouksen niin täältä se löytyy ( https://youtu.be/E1m71UjQn4Q ) Tosin huomioithan sen että tämä saavutettavuusdirektiivi ja sen noudattaminen vie parin viikon päästä tuonkin pois näkyvistä

Tässä on vielä käppyränä tuo mistä summista tänä vuonna keskustetiin. Pöytäkirja on kuulema tarkastettu ja sen suhteen noilla mennään.

Tietysti positiivistahan tässä on se että tuossa alkuvuonna, varmaan tammi-/helmikuussa pääsee lukemaan sitä miten eri puolueet ovat tätä rahaa käyttäneet, koska julkinen raha tarkoittaa myös läpinäkyvää eurojen juoksutusta, eikö totta?

Eihän niitä voida minnekkään piilottaa eihän? 

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: