Terveyden ehdoilla

Minun pitää nyt pyytää anteeksi kaikilta immeisiltä sitä että näissä vaaleissa en ole ollut ”toreilla ja turuilla” pystyttämässä telttaa, jakamassa esitteitä, keskustelemassa, kiertämässä tapahtumia ja tekemässä sitä vaalityötä mistä tykkään.
Jotkut ovat sitäkin tehneet joko avi:n korona rajoitusten rajamailla toimien tai jopa niitä rikkoen.

Koska melkoisen mielenkiintoisia tulkintoja tästä tuoreimmastakin avi:n määräyksestä on liikenteessä.

”Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueen kuntien alueilla voi 15.1.2022 alkaen alueellisesti tai toiminnallisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 50 henkilöä edellyttäen, että osallistujien sekä seurueiden on mahdollista välttää lähikontakteja toisiinsa. Yli 50 henkilön tilaisuudet on kielletty. Määräys on voimassa 14.2.2022 saakka.

Nyt tehdyssä päätöksessä lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua samassa alueellisesti tai toiminnallisesti rajatussa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa.”  ( https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929674 )

Valitettavasti minulla ei ole yli kaksimetristä kättä millä voisi nuo lähikontaktit välttää ja ihan vakavasti, minä en halua ottaa sitä riskiä että sairastuttaisin oman perheeni, koulukkaat, alle kouluikäisen ja puolisoni sen takia että pitäisi olla fyysisesti tavattavissa tapahtumissa.

Jokainen meistä kantaa vastuuta omasta toiminnasta ja minulle oman perheen terveys ja hyvinvointi on sen verran tärkeä asia että pyrin toimimaan niin että ainakaan ehdoin tahdoin en tätä tautia kotia kantaisi.
Olen valitettasti ollut elämässäni tilanteessa milloin on kysytty hätäkasteesta ja sitä tilannetta en toivo kenellekkään. Onneksi kaikki meni silloin hyvin ja elämä jatkuu.

Tietysti voihan tauti tulla kylään tuosta huolimatta, vaikka koulusta, kaupasta, jne.
Mutta silti jokainenhan meistä tekee kaikkensa ettei omaa perhettään vahingoittaisi. 

Eli minun vaalikamppailu on käyty ja käydään täällä bittimaailmassa, täällä blogissa, facebookissa, instagrammissa ja tietysti puhelimet, sähköpostit ja nämä normaalit yhteydenpitovälineet toimivat ja jos nyt sattuu tuossa kylällä näkemään niin ainahan sitä voi sanan tai useamman vaihtaa. 

Tässä kohdin pitää kiittää niistä lukuisista puheluista mitä olen saanut ja näin päivätyötä tekevänä en välttämättä aina pysty juuri silloin kuin soitatte vastaamaan mutta aina soitan takaisinpäin kun vain työtilanne sen sallii.

Ja kun on niin monesti kysytty niin kyllä, se perineinen vaalilupaus on voimassa, tosin nyt ei äänimäärällä vaan näin äänestä minut aluevaltuustoon ja parta poistuu suorassa fb-livessä.

Tässäpä nämä Facebook, Instagram, Youtube linkit.

Ja nyt minun pitää esittää sellaiset reilut 38.000 kiitosta jokaiselle henkilölle jotka ainakin tuon facen tilastojen mukaan on näitä minun vaaleivideoita ja -suoria lähetyksiä käynyt katsomassa, tykkäämässä ja kommentoimassa tähän mennessä. KIITOS.


Muuten mitä mieltä olette siitä, näin demokratian kannalta että aluevaaleihin on Pohjois-Karjalan alueella ehdokkaita ilmoittanut 12 ryhmittymää ja meidän kotikaupunki tarjoaa tilat vaalijulisteille vain melkein kaikille niinkuin tuosta kuvasta on helppo laskea.

Rehellisesti sanottuna, aika hanurista on minusta tuollainen toiminta. Luulisi että edes tässä kaupungissa demokratia ja tasavertaisuus olisi hallussa, muussakin kuin kauniissa puheissa, mutta ei niin ei.

ja kuvastahan on editoitu pois vaalijulisteet tasapuolisuuden nimissä

Vaan vielä on reilu viikko aikaa käydä antamassa äänensä ja jos haluat aluevaltuustoon osaamista, rohkeutta ja henkilön jolla on kokemusta ja valmiiksi rakennetut verkostot vuodesta 2016 alkaen eli käytännössä koko maakunnallisen soten ajalta niin valita on helppo. Se on
numero 204.


Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: