Poimintoja valtuuston kokouksesta

Eilisen valtuuston kokouksessa tuli esille aloitteen käsittelyssä tällainen asia kuin pienhankinnat.

En nyt lähde sitä suuremmin perkaamaan, mutta niin kuin eräässä puheenvuorossa todettiin niin se on minunkin mielestä eräs tapa kuinka kaupunki voi tukea paikallisia yrityksiä ja sen käytön laajentamista toivon kyllä enemmän kuin paljon.

Mutta aina tällaisiin asioihin liittyy olemassa oleva ohjeistus. Tuossa alla on klippi jossa keskusteltiin ohjeista.

No sen verran allekirjoittanutta kiinnosti että pitipä ihan käydä kaupungin sivuilla katsomassa että miltä nuo ohjeet sitten näyttävät.

Ja yllätys oli melkoinen mitä silmille tuolta hyppäsi.

Tässä on nuo ohjeet ihan kokonaisuudessaan.

Pienhankintaohjeet

Mietin vain sitä että jos nämä ohjeet on käsitelty tässä muutama aika taakseppäin niin miksi ihmeessä niitä ei ole saatu päivitettyä kotisivuille?

Meinaan vaan että eihän se nyt ollenkaan kaupunkikuvaa yrittäjien silmissä huonontaisi jos ohjeet olisivat ajantasalla, jos taasen nuo toistakymmentä vuotta vanhan ohjeet ovat ajantasaiset niin näin äkkiselleen tulee mieleen että olisikohan aika jonkinlaiseen päivitykseen. Mitäpä olette siitä mieltä.

Muuten jos luet tätä yrittäjän ominaisuudessa niin sellainen kysymys tuli mieleen että onko mikään taho järjestänyt teille mitään tiedotusta / kolulutusta tms. koskien näitä pienhankintoja?

Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: