Äänestystä, päätöksentekoa ja mainontaa

Eilen istuttiin valtuustossa ihan pidemmän kaavaan mukaan ja saatiinpa siellä sitten hyviäkin päätöksiä tehtyä.

Jos kokouksen kulku kiinnostaa niin tästä ( linkki ) pääset katsomaan sen tallenteen.

Vaan entäs sitten?

Mielenkiintoista on se että joskus on ihan tiedotettu niistä päätöksistä mitä ollaan aikaiseksi saatu.
Jostain syystä eiliset päätökset eivät ole ylittäneet vielä uutiskynnystä.

No voihan se olla että kiinteistöveron laskeminen ei ole ollut niin iso asia että siitä ei nyt haluta hirveesti huudella, vaikka minusta sitä kyllä kannattaisi tehdä.

On ollut hirvesti ja vuosikausia puhetta siitä että tänne Outokumpuun pitäisi saada väkeä muuttamaan, mutta sitten kun tehdään niitä päätöksiä jotka omalta osaltaan eivät ole sitä ainakaan vaikeuttamassa niin hirveän hiljaista on sen jälkeen.

Me tarvittaisiin rivakkaa mainontaa, sellaista jolla herätetään ihmisiä tai ainakin mediaa.

Lähdetään nyt wikipediaviisastelun tielle ja lainataan sieltä osaa kohdasta mainonta.

Mainonta tähtää yleensä myynninedistämiseen, eli tavoitteena on yksinkertaisesti myydä joko heti tai myöhemmin. Mainoksilla tiedotetaan tavaroista, palveluista, aatteista ja ihmisistä. Mainonnan avulla luodaan brändejä eli tavaramerkkien ja tuotteen muiden aineettomien ominaisuuksien muodostamia mielikuvakokonaisuuksia. Myös ihmisestä voidaan tehdä niin sanottu brändi.[2]

No jos me halutaan tänne ihmisiä niin ensimmäisenä pitäisi potentiaalisten muuttajien saada tietoa siitä missä täällä mennään.

No ajatellaanpa niin että tänä aamuna olisi kaupungin sosiaalineen mediaan pamahtanut vaikka tämäntapainen mainos.

Allekirjoitaneen mielikuvituksen tuote.

Niin mitäpä lottoatte, olisiko tällä hetkellä jo jonkinlaista mediajulkisuutta ainakin maakunnallisella tasolla olemassa?

Minä uskallan sanoa että varmasti.

Koska tämäntapaista ”meemimainontaa” ei ole kunnat harrasteneet, se erottuu joukosta, on jotain sellaista mikä varmasti herättää keskustelua. Eikä siinä luvata kuuta taivaalta, vaan tuodaan yksinkertainen päätös uudella ja pirteällä tavalla ihmisten mieleen ja mikä tärkeintä, Outokumpu mainittu ja positiivisessa hengessä.

Jostain syystä vaan täällä Pohjois-Karjalassa ollaan etenkin näissä asioissa niin tolkuttoman vaatimattomia. No sanontahan on että vaatimattomuus kaunistaa, muttei se sitä tee ainakaan muuttotilastoissa.

Onhan tämä eräs Einsteinin todennut että ” Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia. ”

Nyt on muutoksen aika.


Ota yhteyttä WhatsAppilla

One thought on “Äänestystä, päätöksentekoa ja mainontaa

Add yours

  1. Kyllähän esimerkin tapainen mainonta olisi tätä päivää ja ennen kaikkea jäisi ihmisten mieleen ja herättäisi uteliaisuutta,. Idyllinen kuva maisemasta ja perheestä ei mitään intohimoja herätä kenessäkään.

    Pitää vaan varovasti olla tekstien kanssa,nykyisin halutaan tarkoituksella ymmärtää asioita väärin. Tuoreimpana Marinin boomerointi…

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: