Mietteitä valtuustonkokouksesta, bye bye palkanlaskenta.


No tämä valtuuston esityslistan pykälä palkanlaskennasta olikin sitten jo valmiiksi pureskeltu, neuvoteltu, syöty ja lähes, no olkoon nyt sanomatta. 

Eli eipä siinä sitten paljon vaihtoehtoja ollut, jos asia olisi jäänyt ns. pöytdälle tai uudelleen valmisteluun niin sittenpä sitä olisi ollut kädessä sellainen tilanne että immeisiltä olisi jäänyt palkat saamatta.  Jotenkin tuntuu uskomattomalta tämä aikajana ja siitä johtuvat asiat.

Eli sinne meni palkat Meitalle että heilahti. 

Toivottavasti jatkossa Outokummun kaupunginvaltuustolle tuodaan sellaisia asioita päätettäviksi joissa oikeasti voidaan päättää eikä vain leikkiä kumileimaisinta.

No onko tällainen valmiiksi ”päätettyjen” asioiden tuominen valtuustoon sitten hyvää hallintoa? Jokainen voi siitä oman päätöksen tehdä, mutta minua kyllä korpeaa ja kovasti tällainen toiminta. Ei näitä työpaikkoja tässä kaupungissa liikaa ole ja siksi niistä pitäisi pitää kiinni. Edes kaupungin.

Ja nähtävästi olin ainut jota tämä asia häiritsi, ainakin jos puheenvuoroja pähkäilee. Kannattaa muuten katsoa tuo alla oleva videoklippi asian käsittelystä ihan kokonaan niin ei jää epäselvyyksiä.

Mutta jos tilanne oli todellakin sellainen mitä meille kerrottiin niin mitään vaihtoehtoja ei käytännössä ollut.Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: