Röntgen, eli liikkuuko Siun Soten päässä yhtään mitään? 

Jätetään nyt nämä 2017-2021 kauden niin hallituksen- kuin valtuustonpuheenjohtajan rikoshässäkät omaan arvoonsa, vaan mennään siihen meidän kohdalta tärkeämpään asiaan. 

Nyt on tuulet kuiskutelleet että uuden terveyskeskuksen suunnittelu olisi alkamassa ja nyt olisi sitten aika alkaa jokaisen Outokumpulaisen niin valtuutetun, kuin virkahenkilön ja mielellään kuntalaisenkin lyömään painetta tuonne SS:n suuntaan kaikin mahdollisimman ja mahdottomin keinoin että se tila röntegille olisi myös meidän uudessa terveyskeskuksessa.

Saa toimia. 

Tuossa piti kaivaa esille se vanha taulukko millä saatiin nähtäväksi niiden henkilöiden lukumäärä joiden matka on lyhyempi Outokumpuun kuin Liperiin.
Jos joku ei asiaa muista niin silloin taisteltiin ja voitettiin se laajan palvelupisteen merkintä SS:n suunnitelmiin ja toimintaan.

No tässäpä se päivitetty tilasto on. 

rontgenin-kayttajat-

Sen voit ladata täältä ( Linkki )

Eli meidän tk:n ja siinä olevan röntegin ”vaikutuspiirissä” siis kumipyörillä saavutettavissa lyhyemmällä matkalla kuin es. Liperi löytyy tuo pikkuista vajaa 13.000 henkilöä, eli kaksi kertaa Outokummun väkiluku. 

No tarviiko tuossa kovin kummoinen matemaatikko olla että meillä on oikeasti tarvetta tuolle laitteelle ja seinille sen ympärille. 

Tuota ei voi kiertää tai kääntää vaan se on näin.

Niin nyt tässä on sitä ”kättä pidempää” mitä jotkut ovat kovasti kaivanneet. Käyttäkää tai tehkää itse koreampi, linkit löytyy tiedostosta. 

Nyt on sitten liipaisimella se että viedäänkö lähes kolmeltatoista tuhannelta ihmiseltä palvelut kauemmas vai ei? 

Siinä on ainakin Siun Soten hallinnossa mukana olevat nyt sen paikan edessä että vaalilupausten lunastamisen aika.

Kunnanjohtohan tekee tai ainakin pitäisi tehdä kaikkensa jo oman aseman säilyttämisen takia sen eteen että sitten kun nähdään piirrustukset niin siellä on tilat röntgenille. 


Tässä on se vajaat 13.000 syytä siihen. 


Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: