Tämä teille kaikille koronan vähättelijöille

On ollut enemmän kuin mielenkiintoista lukea noita kommentteja mitä mm. Facessa on tähän Okun korona tilanteeseen tullut. 

No katsotaanpa nyt mitä nämä muutamat viime viikon tartunnat ovat saaneet aikaan 

Lähde ( https://www.koronatilastot.fi/fi/kunnat/ ) niin ei tarvitse kenenkään ihmetellä.että onko kenen tilastoista kyse. 

Eli muutama tartunta ja ilmaantuvuus luku hyppää taivaisiin, no se kun tiedetään että tämä ei jää tähän niin mitäpä lottootte että kun Pohjois-Karjalan AVI taas alkuviikolla tai seuraavalla viikolla pähkäilee näitä jopa kuntakohtaisia rajoituksia. Näinhän on muualla Suomessa tapahtunut, tietysti tähän vaikuttaa se että miten hyvin on saatu nuo muut asiaan vaikuttavat jutut hoidettua, mm. Jäljitys, positiivisten näytteiden suhde, tms… 

Eli kun eletään tämän kokoisessa kylässä niin silloin se muutamakin tartunta heittää kapuloita rattaiseen enemmän kuin pahasti.

Se kun tuo eduskunnan hyväksymät säännöt ( joiden järkevyydestä voidaan sitten olla montaakin eri mieltä ) eli katso kylän kokoa. Niiden kanssa on vain elettävä, halusipa tai ei.

Joten vastustakaa rokotuksia, jatkakaa kasvomaskien vertaamista ”rätteihin”, älkääkä missään nimessä huolehtiko turvaväleistä, tms. 

Mutta pitäkää sitten turpanne kiinni jos ja kun rajoituksia tulee.

Muistakaa että jos niiden takia täältä sulkeutuu liikkeiden ovia niin te olette siitä vastuussa. 

Nauttikaa siitä että saatte olla ”oikeissa” ja tehdä juuri niin kuin itse haluatte, välittämättä paskaakaan muista. 

Onhan teillä siihen oikeus. 


Tietysti kun joku vielä toisi sen ymmärryksen että joskus kannattaisi ajatella muuta kuin omaa p-reikää. 


Ota yhteyttä WhatsAppilla

2 thoughts on “Tämä teille kaikille koronan vähättelijöille

Add yours

 1. Anna Jari olla, näille riittää että on riittävästi nessuja, tummelia ja sossun rahaa sen verran että pornhubi kestää puhelimessa auki. Sillä se autuus löytyy.

 2. Koronaviruksesta ei päästä eroon, mutta Ilkka Julkusen mukaan uusien tapausten määrän pitäisi 80–90 prosentin rokotuskattavuuslukemissa selvästi laskea.

  – Tulee yksittäisiä tartuntoja ja tartuntaryppäitä. Varmasti pienten lasten keskuudessa tartuntaketjujakin varmasti tulee esiintymään, llkka Julkunen arvioi.
  Pienten lasten koronatartunnat johtuisivat siitä, että alle 12-vuotiaita ei ainakaan tällä hetkellä Suomessa rokoteta. Koronavirus on aiheuttanut pienille lapsille pääsääntöisesti lieväoireista tautia.

  Tartunnanjäljitys ei tule heti loppumaan, vaikka rokotuskattavuus saataisiin korkeaksi. Koronaviruksen aiheuttama tauti on määritelty yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi.

  – Ilman muuta tapaukset tullaan jäljittämään jatkossakin, Ilkka Julkunen toteaa.

  Julkunen: 80–90 prosentin rokotuskattavuudella epidemian pitäisi hiipua
  Hanna Nohynek ei ota kantaa siihen, missä vaiheessa Suomessa voitaisiin elää normaalisti.
  – Meidän tavoitteemme on, että mahdollisimman moni ottaisi rokotteen. Kysymys on siitä, minkä verran infektoitumista yhteiskunnassa siedetään. Se on pitkälti poliittinen päätös, Hanna Nohynek sanoo.

  Ei ole olemassa absoluuttisia lukemia siitä, kuinka suuri osa väestöstä pitää rokottaa, että koronaepidemia saadaan hallintaan. Arviot ovat viruksen muuntuessa muuttuneet.
  Jos 80–90 prosenttia yli 12-vuotiaista rokotetaan kahdella annoksella, koronaepidemian pitäisi Ilkka Julkusen mukaan kuitenkin hiipua.

  – Rokotekattavuustavoitteeseen vaikuttaa viruksen leviämispotentiaali ihmisestä toiseen. Nyt arvioidaan, että koronan suhteen rokotekattavuustavoitteen pitäisi olla 80–90 prosentin luokkaa, koska tartuttavuusluku on aiempaan verrattuna noussut, Ilkka Julkunen sanoo.

  Suomessa on tällä hetkellä valtaviruksena koronaviruksen deltavariantti, jonka tartuttavuusluku on viruksen aiempia muotoja korkeampi.

  Jos mitään rajoitustoimia ei tehtäisi eikä väestöllä olisi immuniteettia, yksi deltavarianttitartunnan saanut henkilö tartuttaisi viruksen Julkusen mukaan keskimäärin 4–5 ihmiseen. Käytännössä rajoitusten, rokotusten ja sairastettujen tautien vuoksi virus ei keskimäärin tällä hetkellä tartu ihmisestä toiseen näin hanakasti.


  Lisää: https://yle.fi/uutiset/3-12059727

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: