Muutamia ajatuksia rokotuksesta

Onpa taas ollut mielenkiintoista lukea sitä miten suurella tunteella ja pienellä tiedolla sitä tätäkin aihetta oikein käsitellään etenkin tuon sosiaalisen median puolella. 

Jotenkin tuntuu että terve järki ja pieninkin ajatus siitä että miettisi saatikka sitten perehtyisi edes hieman taustoihin tuntuu huutavan poissaolollaan joillain ihmisillä. 

Eräänä huvittavana, tai siis mittasuhteet huomioiden pelottavana esimerkkinä olkoon tämä 

https://yle.fi/uutiset/3-12036770

No jokaisellahan on tästä asiasta oma mielipide ja hyvä niin, mutta sen verran voisi ajatella että ei nyt ihan mitä tahansa paskaa menisi julkisesti höyryymään. 

Vaan sen verran pitää näiden kaikkea vastustavienkin kantaa sitten vastuuta että se turpavärkki kestää sitten tukossa jos ja kun niitä rajoituksia sitten puskee päälle. Silloin ei auta valittaa kerran ei ole valmis asioiden eteen mitään tekemään. 

Se kun pitää muistaa että nuo päätökset tehdään voimassa olevien säännösten, ohjeistusten tms. pohjalta ottaen huomioon tartunnat ja entistä enemmän mm. rokotekattavuus. 

No katsellaanpa näitä tartuntoja miten ne ovat eläneet tämän epidemian aikana

Tältä näytttää tuo määrä kumulatiivisena.

No siihen kun lisätään sitten tämä rokotekattavuus 

lähde: https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/vaccreg/cov19cov/summary_cov19ageareacov?alue_0=518362&alue_1=518343&alue_2=&kattavuus_0=measure%2FCOVCOV#
lähde: https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/vaccreg/cov19cov/summary_cov19ageareacov?alue_0=518362&alue_1=518343&alue_2=184115&kattavuus_0=measure%2FCOVCOV#

Niin luuletteko että tässä ollaan menossa lähemmäksi normaalia vai tiukempia rajoituksia? Näyttää nimittäin entistä enemmän siltä että rokotekattavuus on ainoa tapa millä näistä rajoituksista päästään eroon.
Sinne 70-80% kahden piikin kattavuuteen on vielä matkaa.

Jokaisella on nyt mahdollisuus olla nyt omalla osuudellaan mukana näissä ”talkoissa” ja auttaa alueen elinkeinoa pääsemään takaisin jaloilleen olemalla mukana myös tällä tavoin. 

Vai onko se oma napa sitten kuitenkin joillain se tärkein paikka tuijottaa, mene ja tiedä koska aika vähässä ovat ne oikeat terveydelliset syyt miksi roketetta ei voisi ottaa.

Päivitys 29.7

https://www.karjalainen.fi/maakunta/valtioneuvosto-päätti-uusista-ravintolarajoituksista-anniskelun-pitää-lauantaista-alkaen-loppua-puoliltaöin-myös-pohjois-karjalassa


Ota yhteyttä WhatsAppilla

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: