Sanomalehti Karjalainen: Pohjois-Karjalan keskussairaalan päivystyksen odotusaulassa on voinut altistua koronavirukselle

Tämä kirjoitus on luotu automaattisesti sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä.
————————————————————————————————————-

Pohjois-Karjalan keskussairaalan päivystyksen odotusaulassa on voinut altistua koronavirustartunnalle viime lauantaina 24. huhtikuuta kello 8.30–13 välisenä aikana. Siun sote kertoi asiasta torstaina.

Siun sote kehottaa samaan aikaan paikalla olleita tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan lievissäkin oireissa koronavirustestiin.

Siun sote muistuttaa, että omia sairauksiaan ei missään nimessä pidä jättää hoitamatta koronaviruksen pelon takia ja että he tekevät kaikkensa asioinnin turvallisuuden takaamiseksi.

Asiakkaiden, potilaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi Siun sote pyytää käyttämään kasvomaskia, käyttämään käsidesiä ja huolehtimaan turvaväleistä.

– Toivomme, että päivystykseen kuten muillekin vastaanotoille mukaan otettaisiin vain yksi saattaja, jotta vältettäisiin ylimääräistä väenpaljoutta tiloissamme, Siun sote viestittää.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronakartan mukaan Pohjois-Karjalassa on kahden edellisen viikon aikana todettu 19 koronatartuntaa. Torstaina kuntakohtaisen tilastoon Lieksaan tuli kaksi tartuntaa ja Joensuuhun yksi tartunta lisää.

Siun soten ylläpitämälle listalle mahdollisista altistumispaikoista lisättiin torstaina myös Lieksasta K-Market Partalanmäki. K-Marketissa on saattanut altistua koronavirukselle viime perjantaina 23. huhtikuuta kello 16-16.15.

Aiemmin aiheesta:

Video: ”Ihana olisi heittää maski pois ja elää kuin ennen, mutta eihän se sitä tarkoita” – Astmaatikko Susanna Jalkanen sai koronarokotteen, työikäisten rokotukset alkavat Pohjois-Karjalassa kahden viikon kuluttua

Ikäihmisten hoivakodissa Lieksassa nelisenkymmentä henkilöä altistunut koronavirukselle – noin puolet määrätty karanteeniin

Lieksassa todettu uusi koronatartuntaketju, johon liittyy altistumisia ja karanteeni peruskoulussa – epäily Etelä-Afrikan muuntoviruksesta

_ – _ – _ – _ – _ -_
Tämä artikkeli on luotu automaattisesti Sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä ja ihan näin muistutuksena kaikki tekijänoikeuden alaiset asiat ovat Sanomalehti Karjalaisen juttu.
Tässä uutisessa on Altistumispaikat mainittu ja siksi robotti on valinnut sen julkaistavaksi. Toivottavasti tämä uudelleen julkaisu käsittelee Siun Soten alueen altistumispaikkoja, mutta tämä AI saattaa joskus lyödä tuon kirveensä kiveen. 


Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: