Korona rokotteen ajanvaraus, mitä ihmettä Siun Sote?

No eilen ( https://yle.fi/uutiset/3-11902749 ) sitten tuli vahvistus sille muutamia päiviä pyörineelle huhulle että tänään avautuisi aikoja rokotukseen allekirjoittaneen ikäluokalle II-riskiryhmässä. 

No aamulla oltiin sitten niin pirteinä jo muutamaa hetkeä ennen siun soten ajanvaraussivulla ( https://jono.eaika.fi/siunsote.html )
Turhaa siellä tuli ennen kahdeksaa roikuttua, mutta kun kello tuli pykälään niin sitten sainkin eteen tällaisen ruudun.

Tässä vaiheessa mielessä oli melkoisen painokelvottomia sanoja, painokelvollinen osuus oli siinä että eihän ne ajat ole voinut muutamassa sekunnissa mennä…. 

Muutaman kerran kokeilin ja kun lopputulema ei muuttunut niin sitten piti katsoa mikä on naapurin tilanne. 

No muutamaa klikkausta myöhemmin puhelimeen kilahti tekstiviesti tällaisen ruudun jälkeen ja torstaina sitten ajellaan Polvijärven suuntaan hakemaan kauan odotettua rokotusta. 


Mutta se nyt jäi hieman kaivelemaan että miten voi olla että meidän kylän ajanvaraus näyttää netissä nollaa. 

Ensimmäisenä tuli mieleen että onkohan jossain bitti-poikittain ja siitä syystä ei aikoja näkynyt.
No kokeilimpa sitten piruuttaan pari kertaa myöhemmin ja ikäväkseni se näytti tältä. 

Seuraavaksi piti käydä katsomassa Siun Soten rokotesivulta että onko Okun kohdalla jotain rajoitteita vaan tämän mukaan ei ole.

Niin päivän polttava kysymys kuuluukin. Onko kukaan siitä väkiryhmästä jolle avautui tänään mahdollisuus varata rokoteaikoja saanut varattua tuon nettisivun kautta aikaa rokotuseen ja siis Outokumpuun? 


Voihan se olla että atk näytti allekirjoittaneelle sitä kuuluisaa keskisormea, mutta jos näin ei ole niin mitä ihmettä tuolla Siun Sotessa taas jälleen kerran tapahtuu. 

Aika perhanan kaukana ollaan siitä tasa-vertaisesta kohtelusta mistä sovittu ollaan.

Kaikilla kun ei ole mahdollisuutta lähteä hakemaan turvaa terveydelleen naapurikunnasta.

Eli jos tiedät joko työntekijänä näistä Outokummun ajoista jotain tai jos sinulta jäi saamatta aika / tai sait ajan niin laita ihmeessä minulle viestiä.
Koska tämä asia pitää selvittää ja siihen on saatava perustelut julkiseksi, jos siis tässä on käynyt niin että Outokumpu on syystä tai toisesta asetettu eriarvoiseen asemaan muiden kuntien kanssa. 

Tähän mie tarviisin pikkuisen apuja teiltä muilta, kiitos. 


Ota yhteyttä WhatsAppilla

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: