Sanomalehti Karjalainen: Joensuun kaupunkialueen liikkeissä saattoi viime viikolla altistua koronalle viidessä eri yhteydessä – katso lista paikoista ja ajoista

Tämä kirjoitus on luotu automaattisesti sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä.
————————————————————————————————————-

Siun sote on lisännyt verkkosivuillensa viisi eri ajankohtaa, joissa Joensuun kaupunkialueella on voinut altistua koronavirukselle viime viikon aikana. Altistumispaikat sijaitsevat Raatekankaalla ja Rantakylässä.

Koronatilanne Pohjois-Karjalassa vaikuttaa pysyneen edelleen rauhallisena. Joensuuhun on kirjattu viime keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana kuusi uutta koronatartuntaa, muihin Pohjois-Karjalan kuntiin ei ainuttakaan.

Sunnuntain tiedon mukaan Pohjois-Karjalassa on todettu kahden edellisen viikon aikana 27 koronatartuntaa. Asukaslukuun suhteutettu ilmaantuvuusluku 16,5 on Suomen sairaanhoitopiireistä toiseksi pienin Keski-Pohjanmaan jälkeen.

Siun soten verkkosivujen listalle altistumispaikoista päivitetään vain sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Kirpparilla.fi-myymälä toimii Tokmannin vieressä Raatekankaalla.

Joensuu:

to 18.3. klo 16-17 Rantakylän S-market

to 18.3. klo 12.30-14.30 Kirpparilla.fi Joensuu

to 18.3. klo 12.-12.30 Tokmanni Joensuu Raatekangas

ke 17.3. klo 12.30-14.30 Kirpparilla.fi Joensuu

ti 16.3. klo 10-11 Kirpparilla.fi Joensuu

Siun soten listauksessa on myös kaksi yritystä Ilomantsista, jossa mahdolliset altistumiset tapahtuivat toissa viikolla.

la 13.3. klo 9.45-10.15 Mantsisentien R-kioski

pe 12.3. klo 13–15 Kahvila Puoti & Sumppila

Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan 14 vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa omaolo.fi tai ota yhteyttä puhelimitse terveysasemalle tai Päivystysapuun 116 117. Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

_ – _ – _ – _ – _ -_
Tämä artikkeli on luotu automaattisesti Sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä ja ihan näin muistutuksena kaikki tekijänoikeuden alaiset asiat ovat Sanomalehti Karjalaisen juttu.
Tässä uutisessa on Altistumispaikat mainittu ja siksi robotti on valinnut sen julkaistavaksi. Toivottavasti tämä uudelleen julkaisu käsittelee Siun Soten alueen altistumispaikkoja, mutta tämä AI saattaa joskus lyödä tuon kirveensä kiveen. 


Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: