Sanomalehti Karjalainen: Siun sote: Ilomantsissa on voinut altistua koronavirukselle kahdessa eri paikassa viime viikonloppuna

Tämä kirjoitus on luotu automaattisesti sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä.
————————————————————————————————————-

Pohjois-Karjalassa on todettu edellisen kahden viikon 13 koronatartuntaa. Asukaslukuun suhteutettu ilmaantuvuusluku 7,9 on koko maan sairaanhoitopiireistä pienin.

Tänään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kuntakohtaiseen tilastoon lisättiin yksi tartunta Ilomantsiin, jossa on voinut altistua koronavirukselle julkisella paikalla.

Siun sote on päivittänyt Ilomantsista kaksi paikka listaansa paikoista, joissa Pohjois-Karjalassa on voinut altistua koronavirukselle kahden edellisen viikon aikana:

la 13.3. klo 9.45-10.15 Mantsisentien R-kioski

pe 12.3. klo 13–15 Kahvila Puoti & Sumppila

Muita uusia altistumispaikkoja Siun soten listalle ei ole tullut useisiin päiviin. Ilomantsin paikkojen lisäksi listalla on vielä liperiläinen Ylämyllyn Shell, jossa koronalle on voinut altistua perjantaina 5. maaliskuuta kello 17.15-17.35.

Listalle päivitetään vain sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan neljäntoista vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa omaolo.fi tai ota yhteyttä puhelimitse terveysasemalle tai Päivystysapuun 116 117. Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

_ – _ – _ – _ – _ -_
Tämä artikkeli on luotu automaattisesti Sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä ja ihan näin muistutuksena kaikki tekijänoikeuden alaiset asiat ovat Sanomalehti Karjalaisen juttu.
Tässä uutisessa on Altistumispaikat mainittu ja siksi robotti on valinnut sen julkaistavaksi. Toivottavasti tämä uudelleen julkaisu käsittelee Siun Soten alueen altistumispaikkoja, mutta tämä AI saattaa joskus lyödä tuon kirveensä kiveen. 


Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: