Sanomalehti Karjalainen: Siun soten verkkolistalle lisättiin uusia altistumispaikkoja – mahdollisia altistumisia on voinut tapahtua kahdessa paikkaa Kiteellä viime keskiviikkona

Tämä kirjoitus on luotu automaattisesti sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä.
————————————————————————————————————-

Siun sote on lisännyt uusia altistumispaikkoja verkkolistalleen. Koronalle on voinut altistua keskiviikkona 27. tammikuuta Kiteellä kahdessa paikassa, Tolosenmäen Nesteellä kello 10–10.30 sekä Karjalan yhdistelmäjarrut Oy:n tiloissa kello 9–10.

Siun sote nimeää altistumispaikat netissä vain, jos kaikkia mahdollisesti altistuneita ei voida tavoittaa. Altistumispaikat ovat nettilistalla noin kymmenen päivää.

_ – _ – _ – _ – _ -_

Tämä artikkeli on luotu automaattisesti Sanomalehti Karjalaisen RSS-syötteestä ja ihan näin muistutuksena kaikki tekijänoikeuden alaiset asiat ovat Sanomalehti Karjalaisen juttu. 

Tässä uutisessa on Altistumispaikat mainittu ja siksi robotti on valinnut sen julkaistavaksi. Toivottavasti tämä uudelleen julkaisu käsittelee Siun Soten alueen altistumispaikkoja, mutta tämä AI saattaa joskus lyödä tuon kirveensä kiveen.

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: