Usa:n vaalit

Tämä aihe on ollut sellainen mille en ole juurikaan aikaa uhrannut. Tietysti täällä on ollut näitä paikallisia pähkäiltäviä ihan yllin kyllin.
Vaan sattuipa sitten silmiini tälläinen YLE:n uutinen

Ylen kysely kansanedustajille: Trumpin kausi ei ollut eduksi Suomelle, sanoo enemmistö vastanneista – ”En usko, että tuollainen tolvana on ollut hyödyksi juuri kenellekään”
https://yle.fi/uutiset/3-11617690

Niin sen verran heräsi mielenkiinto että miten nuo mielipiteen jakautuvat puolueittain ja pitihän siitä muutama väkkärä taulukossa pyörittää.

Ainakin minulle tämä tulos oli parilta kohdalta hienoinen yllätys, en tiedä mitä mieltä sinä olet.

Ja kysymyshän oli tämä:
Onko presidentti Donald Trumpin kausi ollut hyödyksi Suomelle?

Henkilökohtaisesti ei pidä Trumpin tavasta toimia ja onneksi siellä taustalla on mukana edes joitain joilla on aivot ja takapuoli oikeilla paikoillaan. Heillä on kyllä riittänyt duunia paikata tämän twitteristin toilailuja.
Toisaalta sitten kun katsoo Bidenia niin ei voi kuin ihmetellä sitä että eikö todellakaan demokraateilla ole ketään muuta tarjolle?

Olipa se nyt niin tai näin niin minusta tyhjä tuolikin on parempi kuin nykyinen henkilö ja sen verran luulisi Obaman hallinnon jäljiltä olevan demoraateissa tolkkua väkeä oikeilla paikoilla että en voi kuin toivoa Bidenin voittoa.

Sekä antaisihan se melkoisen selkeän merkin myös siitä että näiden (ääri) oikeistopopulistien kannatus on tulossa tiensä päähän ja jonkinlainen tolkku olisi tulossa myös tänne euroopan suuntaan, mene ja tiedä myös tänne Suomeenkin.

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: