Saatiin iso työ päätökseen

Taas tässä on vuosi pakerrettu ja lopputulos on vihdoin käsillä. Takana on viisitoista kokousta ympäri Pohjois-Karjalaa, lukemattomia tunteja valmistelua, pöytäkirjojen lukemista, istumista, keskustelua ja kuulemisia.

Jos jossain, niin tässä toimielimessä on ollut enemmän kuin kunnia saada olla mukana. Osaavien ja hyvähenkisten immeisten kanssa on todella palkitsevaa tehdä töitä yhdessä, vaikka joskus on todella vaikeita asioita käsissä. Kiitos teille kaikille.

Vaan tässäpä se sitten on, valmis arviointikertomus.

Toivottavasti tämän lukee mahdollisimman moni, ihan ajatuksen kanssa. Asia on todella painavaa.

Siun_sote_Arviointikertomus_2019

Linkki pöytäkirjaan
Linkki Siun Soten tilinpäätökseen vuodelta 2019

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: