Siun seurakunta – hanke hölmöily

On omalla tavallaan todella ikävää että Outokumpulaiset eivät arvosta ja usko omaan toimintaan, tänään väännettiin kättä kirkkoneuvostossa siitä että lähdetäänkö mukaan siun seurakunta hankkeeseen.
Äänin 3 – 6 ehdotukseni siitä että oma seurakunta olisi parempi vaihtoehto hävisi.
Jätin asiasta eriävän mielipiteen joka on tässä alla.

eriävä

Eli seuraavan kerran asiasta väännetään kirkkovaltuustossa, toivottavasti siellä järki voittaa ja tämä vouhotus haudataan sitten toivottavasti yhtä suhteellisen selvin numeroin mitä es. Kontiolahden neuvosto ( 9 – 2 ) hylkäsi tänään tuo hankkeen.

Jos mielenkiintoa riittää niin täältä voi käydä lukemassa loppuraportin ja miettiä miten realistinen se oikein on. Olen elämäni aikana nähnyt monenlaisia raportteja, mutta tämän menee kirkkaasti sinne top kolmeen, siitä huonoimmasta päästä. Ei helkkarissa näin voida toimia, edes Pohjois-Karjalassa.

En tiedä moniko tämän artikkelin lukijoista kuuluu kirkkoon Outokummussa, mutta jos kuulut niin nyt on hyvä aika miettiä sitä minkälaisella ajatusmaailmalla varustettuja ihmisiä valitaan hoitamaan meidän yhteisiä asioita seurakunnan puolella.  Eli jos haluat että itse päätetään siitä mikä meille on parasta niin käy ihmeessä äänestämässä, vaikka et olisi aikaisemmin käynytkään.

Seurakunnan nuoriso- ja lapsityö on enemmän kuin tärkeää etenkin tämän kokoisessa kaupungissa, missä rahat eivät riitä itse asioita pyörittämään.  Minut löytää listalta numerolla 5.

Outokummussa äänestyspaikat ja ajat löytyvät tästä:
42497029_750470925304818_8324346901180710912_n

 

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: