Jo tehty työ näyttää lopulta eduskuntavaaliehdokkaan todelliset kasvot

Sinisten Savo-Karjalan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaat julkistettiin eilen Liperissä.

Kimmo Kivelä, Kansanedustaja, Vehmersalmi
Jani Kolehmainen, LV-asentaja, Siilinjärvi
Kari Kulmala, Kansanedustaja, Rääkkylä
Jukka Mikkonen, Maatalousyrittäjä, Nurmes
Jari Turpeinen, Kirjanpitäjä, Outokumpu

Itse lähdin tavoittelemaan ehdokaspaikkaa, koska tunsin että aika on nyt kypsä. 

Minulle tärkeää on uskaltaa puhua asioista suoraan, kuten se tekemisisessäni ja toiminnassani niin kunnallisella-, maakunnallisessa- kuin valtakunnallisellakin tasolla politiikassa on näkynyt viimeisten kuuden vuoden aikana.

Tuloksien saavuttamiseksi pitää vain kaikkien vetää sitä köyttä samaan suuntaan, ei pelkästään niissä kauniissa puheissa vaan myös käytännössä. 
Aina tilanne ei ole ollut sellainen.

Tässä kohdassa minun pitää muistaa niitä lukuisia ihmisiä jotka pyysivät minua lähtemään ehdokkaaksi. Todella suuret kiitokset teille kaikille.

Mielestäni eduskuntavaaliehdokkaana jo tehdyllä työlläni on suuri merkitys näyttämään, mitä asioita ehdokkaana ajan ja miten poliittisessa asemassani toimin.

Pelkkä vaalitaisto ei tuo kenestäkään ehdokkaasta koko totuutta esille. On turha lähteä hurskastelemaan maakunnan toreille, että minä se laitan nyt asiat kerralla kuntoon. On pystyttävä tosielämässä kansan valitsemana edustajana niin kunnallisella- kuin valtakunnallisellakin tasolla saamaan äänensä ja asiansa kuuluviin jatkuvasti – ei vain näytettävä tärkeältä tai istuttava kokouksissa tuppisuuna, kuten monella valitettavasti tuntuu asia todellisuudessa olevan.

Mutta vaikka tehty työ näyttääkin ehdokkaan todelliset kasvot – on aina kehityttävä, pysyttävä jatkuvassa muutoksessa mukana ja uskallettava haastaa myös itsensä!

Tiedän että nimeni on ollut ja on vieläkin kirosana monelle koska olen ottanut melkoisen vahvalla otteella mukana  esimerkiksi maakunnallisen sote-uudistukseen liittyvissä asioissa.

Haluan tuoda esille, miten muutokset, linjaukset, säästöt ja eri toimintamalit tulevat vaikuttamaan meidän jokaisen arkeen. Haluan kantaa huolta ja vastuuta siitä, että maakunnan pienissäkin kaupungeissa ja kylissä on mahdollisuuksia saada hoitoa ja huolenpitoa.  Tämän asian luulisi olevat tärkeintä kaikille päättäjille, mutta onko se tapahtunut todellisuudessa?

Koen merkitykselliseksi tukea lasten ja nuorten asemaa eli lopettaa säästäminen sieltä, mikä pitkällä aikavälillä tuo merkittävästi lisäkuluja ja pahoinvointia. Lapset ja nuoret ovat mahdollisuus, ei talousarvion ensimmäinen leikkauskohta.

Haluan myös vahvistaa maakunnan pienten yrittäjien asemaa oman elinkeinonsa mahdollistamiseksi. Ei kilpailutuslakia ole rakennettu vain sen halvimman hinnan päälle, vaan entistä enemmän pitäisi pystyä ja haluta tutkia sitä miten saadaan turvattua maakunnan elinvoimainen tulevaisuus!

Tässä osa eväistä millä lähden tavoittelemaan eduskuntavaalipaikkaa tulevissa eduskuntavaaleissa 2019. Tehdään yhdessä pitkäjänteistä, laaja-alaista ja avarakatseista politiikkaa Savo-Karjalan hyväksi!

#jari2019

logo_artikkelin_loppuun

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: