Tampere

Olipas taas todella mukava päivä Tampereella.

Aamu aloiteltiin Tammelan torilla telttatapahtuman merkeissä.
Toukokuinen kesä näytti parastaan heti aamun ensi hetkistä alkaen, eli lämmintä oli enemmän kuin normaalina heinäkuun hellepäivänä. Vaan väkeä riitti todella paljon teltalla ja taisipa noita makkaroita mennä lähemmäs puolen tuhatta kappaletta.

Tässäpä tämän muodikkaan GDPR:n ja varmaan riittävän monen muunkin EU-viisauden täyttävä kuva tapahtumasta.

IMG_2466

No ei tietenkään pitäisi olla ilkeä, mutta kun tässä tänään on saanut siivota muutaman sata sähköpostia jotka käsittelevät tuota asiaa niin pakkohan tuosta on mielipide kertoa.

”ensimmäiset makkarat tulilla” 

IMG_2465
Oli muuten todella mielenkiintoista keskustella politiikasta sellaisten ihmisten kanssa joiden kanssa ei ollut ns. konkretiaa taustalla. Tarkoitan tällä sitä että jos olen jossain päin Pohjois-Karjalaa niin aina löytyy jotain sellaisia kunta / maakuntatason asioita jotka ovat tuttuja.
Vaikea on ottaa allekirjoittaneet kantaa ratikkaan kun sellaisesta ei taida päätöksiä tarvita missään Pohjois-Karjalan kunnassa tehdä.

Vaan mukavaa oli ja se positiivinen palaute mitä sai kuulla kyllä lämmitti sydäntä todella paljon.

Reippaan parin tunnin jälkeen matka jatkuikin kohti kokouspaikkaa.
Melkoisen mukava tuntui se hyvin toimiva ilmastointi tuollaisen ”grillauksen” jälkeen mitä aurinko meille oli jo tarjonnut.

En nyt muista kuinka monesti olen kehunut sitä miten helkkarin hyvällä hengellä meidän puoluehallitus toimii, puolenkymmentä tuntia meni kuin siivillä.
Paljon hyviä asioita saatiin aikaiseksi ja ei voi kuin kiittää kaikkia henkilöitä jotka ovat mukana tekemässä tätä kansanliikettä. On niin vaikea selittää sitä tunnetta mitä saa siitä että voi tehdä sellaista politiikkaa mitä on aina halunnut, ilman sitä yhden asian riippakiveä mitä sai raahata ennen aina mukanaan.

Kokouksen jälkeen siirryimme Jack the Roosterin terassille jatkamaan hieman vapaimmissa merkeissä. Jos muuten satut siitä ohi kulkemaan niin jos vain pikkuisenkaan vatsan pohjassa olisi tilaa purtavalle niin suosittelen pistytymään. Ainakin minun vatsa kiiitti ja kuittasi sangen hyvän burgerin.

Mukavasti oli porukkaa paikalla ja kyllähän meillä hauskaa riitti 😀
Jos nyt jotain ”negatiivista” pitäs päivästä etsiä niin sen voisi laittaa kyllä ihan oman ajattelemattomuuden piikkiin, eli aurinkorasva olisi ollut ihan mukava olemassa. Ainakin nyt tuntuu vähän siltä että mene ja tiedä hiukkasen saattoi tuota aurinkoa tulla liikaa naamavärkille 😀

Vaan nyt alkaa olla korkea aika pistää silmät kiinni ja unten maailmaan, aamulla herätyskello kertoo olemassaolosta tuossa hiukan ennen kahdeksaa ja sitten olisikin suuntana Outokumpu.

Kiitos Tampere.

 

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: