Talouden Seurantaa

En tiedä moniko teistä seuraa aktiivisesti Outokummun kaupungin esityslistoja ja pöytäkirjoja ( linkki ). Minulle siitä on tullut ”sattuneesta syystä”  lähes päivittäinen toimenpide.

Olen tässä tovin jos toisenkin sangen kovasti ihmetellyt sitä että miksi kaupunginhallitus ei ole käsitellyt sellaista, melkoisen tärkeää asiaa kuin talouden seurantaa ihan pykälä asiana?

Jos verrataan vaikka vuotta taaksepäin niin silloin toukokuun loppuun mennessä oli tuota asiaa käsitelty helmikuun osalta 20.3.2017 pykälä 55, maaliskuun osalta 8.5.2017 pykälä 80 ja 1.1 -30.4  osavuosikatsaus 22.5.2017 pykälä 89.

Herää vain kysymys että miksi on näin?

Korjaus 24.5.2018
Helmikuun raportti on käsitelty kaupunginhallituksessa 19.3.2018 ( linkki ) mutta allekirjoittanutta sotki se että kyseinen raportti oli nimetty
Helmikuun talousraportti 2017

Lautakuntien pöytäkirjoista kyllä jotain löytyy, mutta kokonaisuus on enemmän kuin piilossa kun kattavaa raportointia ei ole ( ainakaan julkisesti ) käsitelty.

Tulee tässä toinenkin kysymys mieleen, mihin tietoihin perustuen valtuutetut tekevät päätökset jos kokonaiskuva ei ole talouden puolesta tiedossa?

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

Comments are closed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: