Terveisiä Helsingistä

Tänään oli hyvä päivä, tai siis näitä hyviä päiviä on politiikan saralla ollut päivälleen seitsemän kuukautta. Kiitos siitä kaikille ystäville ympäri Suomen.

Sen olen saanut oppia ihan kantapään kautta että politiikka on joskus todella raskasta, joskus tulee turpaan, joskus saa kokea hyviä hetkiä ja joskus joku ajama asia menee läpi kun jaksaa tarpeeksi uskoa omaan tekemiseen ja yksinkertaisesti kieltäytyy luovuttamasta.
Tähän kun vielä voi lisätä sen että aina, kaikissa tilanteissa, löytyy tukea puoluekavereista niin silloin tästä on helppo nauttia.
Eli jos mielessäsi kävi pienikin ajatus siitä että haluaisit tehdä hyvässä hengessä jotain yhteisön hyväksi niin käyppä tällä sivulla, meidän joukossa et jää yksin vaan olet osa inhimillisiä uudistajia.

Tänään julkaistiin vero- ja sosiaaliturvaohjelmat, niihin pääset tutustumaan täältä.
On ollut enemmän kuin hienoa että olen saanut olla mukana tekemässä näitä ohjelmia, ohjelmia jotka oikeasti tekevät toteutuessaan hyvää ihmisille.

Sitä on sininen linja ja sitä me ajamme.

Koppasin lähtiessä matkaan GoPron, ajatuksella että olisipa mukava tallentaa hieman liikkuvaa kuvaa tästä historiallisesta puoluevaltuuston kokouksesta. Ajatus oli kaunis, mutta käytännön kannata jatkossa pitää olla hiukkasen tolkumpi kamera ja kannettava  matkassa vaikka se nyt tuota tilaa vähän veisikin, mutta toivottavasti tästä pätkästä nyt saa hieman selvää 🙂

 

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: