Näin sitä tulevaisuutta tehdään

Vaan olipas mukava viikonloppu, ainakin näin poliittisesti katsottuna. No säät olivat vähän mitä sattuu, vaan eikös tätä vuodenaikaa kutsuta talveksi.

Pidettiin piirin, parin muun yhdistyksen kokoukset ja sokerina pohjalla sain olla mukana Sydän-Savon Sinisten perustamiskokouksessa.

ss27112017

On niin äärettömän hienoa olla mukana rakentamassa uutta.
Vastoin eräiden katkeroituneiden ihmisten kovaakin riekkumista meihin vaan liittyy viikko viikolta entistä enemmän tekeviä ja osaavia ihmisiä.

Miehiä, naisia, vanhoja ja nuoria.

Ihmisiä, joilla on selkeä näkemys, mielipiteet, osaaminen, kyky ja taito toimia myös muiden kanssa yhteistyössä.
Ei politiikan hiekkalaatikolla saa linnaa rakennetuksi jos istuu nurkassa ja huutaa vain yhtä asiaa. Silleen se hyvä kakku jää tulematta vaikka miten puheissaan omistaisi laatikon suurimman lapion.

Me teemme sellaista politiikkaa missä asioita katsotaan kokonaisuuksina, kunnan etu ennen ”omaa napaa” tai jos on joku asia käsittelyssä mistä herrasmies-sopimuksella on luvattu olla suuremmin meluamatta niin emme me juokse ympäri kyliä siitä huutelemassa.
Näin ihan pari esimerkkiä heittääkseni siitä mitä on Sininen politiikka kunta-tasolla.

Tähän kun lisätään se että meitä kaikkia yhdistää oikea halu tehdä Suomesta kunta kerrallaan parempi paikka elää ja olla niin mikäpä tässä on tulevaisuutta tehdessä. Hyvässä hengessä, hienolla ja kasvavalla porukalla.

Nämä kaikki ovat sellaisia hetkiä mitä on enemmän kuin mukava muistella sitten kun kokoukset ovat vaihtuneet kiikkutuoliin.

SSS (1)

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: