15.11.2017 Tehtiin historiaa

Ensimmäiset askeleet on otettu, puolue on rekisteröity ja poliittinen koti on nyt virallinen.

Se tuntuu enemmän kuin hyvältä.

Hieman harmittaa se että en ole kunnolla kerinnyt tätä blogia päivittää, tässä on ollut melkoisesti hommia jotka ovat pitäneet miehen kiireisenä. Vaan onpa ollut enemmän kuin hienoa kun olen saanut olla mukana tai seuraamassa oman piirin ja yhdistyksen lisäksi mm. Kainuun piirin, paikallisyhdistysten sekä monen valtuustoryhmän perustamista. Vielä hienommaksi sen tekee tieto siitä että tämä on ollut vain alkusoittoa ja näitä hienoja sekä historiallisia hetkiä on useita odottamassa toteutumistaan.

Eihän tämä matka ole tähän pisteeseen ollut aina helppo, sosiaalinen media etenkin naamakirjasta on tullut sellainen sielujen kaatopaikka mitä ei ole voinut kuvitella. Minun poliittiselta seinältä voi käydä jokainen katsomassa miten vaikeata on ihmisillä henkisesti on. Toisaalta jokainen törkyviesti, jokainen uhkaus kertoo sen että nyt ollaan sillä ainoalla ja oikealla tiellä.
Onneksi tämä häirintä on rajoittunut yhtä poikkeusta lukuunottamatta tuonne some-maailmaan, se poikkeus olikin sitten ainut milloin meinasi tuo huumorintaju loppua.  Posti nimittäin toi tuossa vajaat kolmisen kuukautta taakseppäin kirjeen missä mm. silloin alle kaksivuotias lapseni olisi pitänyt hakata sairaalaan.
Miettikääpä hetkinen sitä miten huonosti ihmisen asiat pitää olla että ensin pähkäilee tekstiä, kirjoittaa sen koneella, tulostaa, hankkii postimerkin ja vielä kantaa sen laatikkoon kuljetettavaksi.
Lähettäjä oli tosin sen verran huonomuistinen että ei ollut muistanut omia tietoja tulostettuun paperiin kirjoittaa ja jostain syystä ei tuota postileimaakaan ollut kirjeeseen tulostettu, vaan en uusiokäyttänyt sitä Suomenlippu-merkkiä mikä kuoressa oli.
IMG_0712

Sanonta ” kaikkia hulluja se maa päällään pitää ” on ainakin tässä tapauksessa enemmän kuin kohdillaan.
Totuuden nimissä on sanottava että näiden meuhkaavien ”vatipäiden” osuus palautteesta on luokkaa prosentin kymmenyksiä kun katsotaan kaikkea sitä palautetta mitä minullekkin on tullut. Kiitokset kaikille siitä suuresta määrästä kannustusta mitä olen saanut, kiitos.

Sitä on vaikea pukea sanoiksi miten helpottavaa on kun pystyy tekemään sitä politiikkaa  mitä olen aina ennenkin tehnyt, eikä tarvitse kuunnella korvat punaisena ja hammasta purren puoluetovereiden rasistisia tai muita älyttömiä möläytyksiä. Puhumattakaan siitä että enää ei tarvitse selitellä, enää ei tarvitse riidellä jopa omien kanssa siitä miten paikataan jonkun oman tolloilu niin että ilkeää kadulla kulkea. Jonkun mielestä tämä on kovaa tekstiä, vaan se on totuus.

Tähän voi lainata pätkää Simon Elon puheesta medialle kun tämä hanke polkaistiin käyntiin.

Minulla on kaksivuotias poika, minä haluan katsoa häntä silmiin myös jatkossakin.
En voi tehdä jotain sellaista minkä kanssa ei voi elää

Näin se vain on, me teemme tätä juuri sen takia että lapsemme, lapsenlapsemme, lapsenlapsenlapsemme, jne. voivat tulevaisuudessa juhlia itsenäistä, demokraattista Suomea ylpeinä siitä mitä aikaisemmat sukupolvet ovat saaneet aikaiseksi aivan samoin mitä mekin olemme nyt.

Tähän loppuun haluan kiittää kaikkia heitä jotka ovat pistäneet itsensä likoon sinisemmän tulevaisuuden puolesta, kaikkia kannattajakortin täyttäneitä siitä että he ovat uskoneet meihin ja kaikkia heitä jotka ovat muuten olleet hengessä mukana.

KIITOS

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

IMG_1135

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: