Sininen tulevaisuus kajastaa

Tässäpä ne sitten menevät, nimittäin nuo reippaat 5.000 kannattajakorttia.

On ollut enemmän kuin hienoa olla mukana tässä toiminnassa.
Ennen kaikkea se miten hyvin meidät on otettu vastaan toreilla ja turuilla, kun olemme olleet siellä kortteja keräämässä.  Satoja kohtaamisia, niin nuorien kuin varttuneempien ihmisten kanssa.
Asioista oltiin joskus vahvastikkin eri mieltä, mutta aina ja joka ikinen kerta keskustelu oli asiallista, rakentavaa, tiukkaakin eli  juuri sellaista mitä politiikassa pitääkin olla.
Joskus tuli nimi paperiin, joskus taas ei, mutta kukaan ei lähtenyt ”nyrkkiä puiden ja kiroillen” pois teltalta. Tällaista tämän pitää olla, ei ne asiat paremmaksi muutu perkeleitä mättämällä vaan puheella ja teoilla.

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa.

Sen voi sanoa jo tässä vaiheessa että ainakin osa somesta elää jossain kummallisessa kuplassa, toivottavasti entistä suurempi osa ihmisistä uskaltaa rikkoa pintajännityksen,  astua ulos  ja tarkastella asioita niin kuin ne todella ovat.  Koska niin järjen- ja osalta jo ”fysiikan lakienkin” vastaisia asioita olen kuullut.
Ehkä paras kommentti tähän liittyen tuli eräältä keski-ikäiseltä mieheltä joka oli tiettyä asiaa fb:stä lukenut ja halusi siihen hieman selvyyttä.
Se meni suunnilleen näin ” No nyt kun tätä asiaa itse sinulle kerron niin eihän tässä ole järjen häivääkään ” no sen jälkeen juotiin kupit kahvia ja täytettiin paperit.

Sen verran näihin tapahtumiin on kyllä otettava kantaa että jossain vaiheessa, varmaan vielä tämän vuoden aikana tulen vielä avautumaan syvemmin siitä mitä kaikkea tässä kuluvan vuoden aikana on oikein tapahtunut.
Sekä jonkun verran siitä minkälaista oli erota puolueesta jossa on jonkun verran sellaisia  toimijoita joille totuus tai edes pienet sivistyneet käytöstavat ovat täysin vieras käsite.

Siitä voi sitten jokainen vetää omat johtopäätökset kuinka tarpeellinen tämä uusi terveelle arvopohjalle perustettava puolue oikein on.

Tässä alhaalla on erittäin hyvä kirjoitus Sampon blogista :

Tänään Sininen tulevaisuus jättää kannattajakortit ja rekisteröityy puolueeksi. Nyt on varmaa, että Suomi saa pian isänmaallisen, uudistusmielisen ja ratkaisuhakuisen puolueen nimeltä Sininen tulevaisuus. Rekisteröitymisen käytännön toimet kestävät vielä 1-2 kuukautta, kun viranomaiset käyvät kannattajakortit ja muut asiakirjat läpi. Jo nyt voi kotisivujemme kautta täyttää kaavakkeen, jolla voi ilmoittaa halustaan liittyä puolueeseen, kunhan perustamismuodollisuudet ovat valmiit.

Emme lähteneet vanhasta puolueestamme luopuaksemme aatteestamme, vaan pelastaaksemme aatteemme ja viedäksemme sitä eteenpäin (periaateohjelmamme). Olemme yhteistyökykyisiä ja ratkaisuhaluisia. Suomi tarvitsee muutosta ja me pystymme sitä tekemään. Meillä ei ole mitään etujärjestöjä tai rahoittajia taustallamme ohjailemassa meitä, vaan voimme aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja tehdä ratkaisuja yksinomaan järjen ja aatteen ohjaamina.

Aloitamme suoraan hallituspuolueen asemasta. Meillä on 19 kansanedustajaa ja 5 ministeriä. Se antaa meille poikkeuksellisen mahdollisuuden jo heti uutena puolueena vaikuttaa ja tehdä tuloksia. Suomi pärjää, kun luotamme suomalaisiin ja teemme töitä. Yhteiskunnan pitää auttaa yksilöä kehittymään, niin myös yhteiskunta kehittyy. Jokaisella pitää olla mahdollisuus osallistua ja pärjätä, koska vain yhdessä me olemme yhteiskunta. Yrittäjyys on Suomen tulevaisuudelle keskeistä, ja siksi meidän täytyy elvyttää sisukas suomalainen raivaajahenki.

Seuraavaksi Siniset rakentavat organisaationsa kansallisesti kattavaksi. Piirijärjestöjä on jo puolen tusinaa, mutta toinen puoli on vielä perustamatta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, niin ota yhteyttä joko alueesi kansanedustajaamme tai sitten täyttämällä yllä linkitetty lomake.

Lähde: Sininen tulevaisuus kajastaa

Sen jäsenhakemuksen muuten voi sitten käydä täyttämässä täällä.

http://www.sininentulevaisuus.fi/jasenhakemus/

Pistäkää sana kiertämään ja tervetuloa mukaan tekemään satavuotiaasta kotimaastamme entistä parempi paikka asua, elää ja yrittää.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: