Talousarviota

No nyt kun kerran tuosta Outokummun Energian myynnistä näyttää tulevan alkuvuodenkin kovin puheenaihe. Niin lähestytäänpä sen toimenpiteen tarpeellisuutta meidän talousarvion ja kuluvan vuoden talous-seurannan kautta.

Tässäpä on tämä lokakuun tilanne.

http://docs.google.com/gview?url=http://turpeinen.info/vaalit/wp-content/uploads/2015/12/47738578.pdf&embedded=trueJos esikatselu ei aukea automaattisesti niin raporttiin pääset tutustumaan myös täältä ( linkki )

Eli hyvältä näyttää.
Soten ihme jatkuu, tosin siinä on sellainen ongelma että säästöt tulevat käytännössä kokonaan erityis-sairaanhoidon kautta joten on vain ajan kysymys milloin nekin loppuvat. Oman toiminnan kulut ovat valitettavasti kasvaneet huomattavasti tulevan SiunSoteen kaavailtua kasvuennustetta enemmän.

Eli tutustukaa tähän arvioon, heittäkää kysymyksiä ja muitakin kommentteja mitä tämä ajatuksiin herättää.
Soten suhteen ei muutoksia voida tehtä, sehän tunnetusti vuoden päivät taakseppäin testattiin. Tosin lopputuloksena oli kyllä se että ko. muutos tehtiin sitten heti kun se oli mahdollista 😀 😀

http://docs.google.com/gview?url=http://turpeinen.info/vaalit/wp-content/uploads/2015/12/48359049.pdf&embedded=true
Jos esikatselu ei aukea automaattisesti niin talousarvioon pääset tutustumaan myös tämän linkin kautta ( linkki )

Sitten se kohtuullisen monen euron kysymys.

Olemmeko siinä tilanteessa että meidän oikeasti pitäsi myydä yli 70-vuotta meille sähköä ja lämpöä tuottanut yritys. Joka on pärjännyt niin Pohjois-Karjalan kuin koko maan yritysvertailussa aivan kelvollisesti
OE
http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/outokummun+energia+oy/15714452
Onneksi tuolta voi pientä korvausta vastaan hankkia mm. tilinpäätöstiedot niin että pääsee näihin julkisiin tietoihin sitten hieman syvemmällekkin pureutumaan.

Mutta kannattaako myydä, no ehdottomasti ei.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: