Miksi äänestää?

Isänpäivänä käydään käydään seurakuntavaalit. Joko sinä olet valinnut ehdokkaasi ja käynyt äänestämässä ennakkoon tai olet huomenna menossa äänestämään.

Jos et, niin miksi?

Olen ollut mukana nuorisotyönvastuuryhmässä jo melkoisen tovin ja siinä on oikeasti päässyt näkemään sen kuinka paljon hyvää ja arvokasta työtä lasten ja nuorten eteen seurakunta tekee.
Tavoittavuus on moninkertainen verrattuna esimerkiksi kaupungin tarjontaan.
On suorastaan sääli että näistä asioista ei esimerkiksi paillislehti ole uutisoinut juuri ollenkaan. Kaikkihan kuitenkin tietävät että kaupungin panostus nuorosotyöhön on käytännössä marginaalinen verrattuna siihen tarpeeseen mitä meillä on.
Tästä tarpeesta, niin Outokummun kuin koko Suomen osalta voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon. Jokainen tämän tietää ja ne jotka asian kieltävät, yksinkertaisesti kieltävät totuuden.

Olemme oikeasti enemmän kuin onnekkaita kun meillä on näin hyvin nuoret ja lapset huomioon ottava seurakunta ja näin se mielestäni pitääkin säilyä.
Se että talous tiukkenee joka suunnassa ei saisi vaikuttaa tulevaisuuden tekijöihin samalla tavoin kuin kunnallisella puolella on tapahtunut.
Me emme saa rankaista heitä joiden tehtävä on siivota meidän sukupolven aikaiseksi saama sotku ja ennenkaikkea minkälaisia elämänarvoja me haluamme siirtää eteenpäin.
Haluammeko jättää perinnöksi ” vain vahvin pärjää ” asenteen vai pyrimmekö lähemmäksi kristillistä ” tee toiselle niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän ” ajatusmaailmaa?

Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa tähän omilla teoilla ja omilla valinnoilla.

Huomenna sinä voit tehdä oman valintasi.

Jari Turpeinen
Nuorisotyön vastuuryhmän puheenjohtaja
Seurakuntavaaliehdokas nr. 24

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: