Syksyn positiivisin yllätys

Olipas todella positiivinen yllätys kaupungin sivuilla tänään.
Tässä viimeaikoina kun noita positiivisia juttuja on ollut ns. vähän pidemmissä puissa etsittävänä.

Olisihan se kuulkaas enemmän kuin hienoa että pitkästä aikaa pääsisi omassa kotikaupungissaa katsomaan elokuvia.
Siinä olisi taas yksi todella hyvä syy jättää raahaamasta itseään ja rahojaan tuonne Joensuun suuntaan jos täällä pääsisi katsomaan elokuvia 🙂 Ainakin allekirjoittaneelta on jäänyt niin moni leffa näkemättä pelkästään sen takia että ei enää täältä kehtaa / raski lähteä, näillä bensan hinnolla ajamaa sataa kilometriä sen takia että näkisi parituntia hyvää elokuvaa.

Tuo varmaan vetäsi väkeä niin Tuusniemeltä, kuin Polvijärveltäkin ja eikä varmaan Kaavin suunnallakin huomattaisi tälläisen tilaisuuden olemassa olo. Tähän vielä kun lisää sen että tämä digiaika varmaan avaisi mahdollisuuden päästä näkemään ensi-ilta leffoja niin hullulta kuulostaisi että tupa ei olisi täydensutjakka.

Joten nyt jokainen kertomaan mielipiteensä  tämän ( linkin ) taakse ja vaikuttamaa että tänne saataisiin oikeasti teatteritoiminta takaisin käyntiin ja kukoistukseen.
Helkkari, tässähän leffaharrasta ihan innostuu 😀 😀

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: