Pienenpieni ehdotus

Nykyisin kun nuo älypuhelimet ja tabletit alkavat olla jokapäiväistä elämää niin mitäpä mieltä olisitte sellaisesta ajatuksesta että Kaupunki tekisi sellaisen sähköisen Outokumpu oppaan jonka voisi ladata itselleen.

Yhteensopivuusongelmia saisi vähennettyä jos oppaan tekisi  haettavaan pdf-formaattiin.
Käytännössä kaikki mobiilaitteet tukevat tuota tiedostomuotoa ja haettavuus herättäisi koko homman eloon. Senkun naputat hakukenttään mitä vailla olet niin saat yhteystiedot, jne jne. Kätevästi ruudulle.

Ainakin itse olen huomannut että tuo numeroiden ja tietojen etsiminen netistä on hiukkasen hankalaa jos kyseessä on puhelin / tabletti ja useasti sitä on sitten soitettu suoraan kaupungin vaihteeseen ja alettu purkamaan ongelmaa sekä etsimään oikeata ihmistä sitä kautta.

Kuulostaisi aivan pöljältä ajatukselta?

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: