Aarre sitä ja aarre tätä. Vaan mikäpä se voisi oikeasti olla?

No nyt kun kovasti näyttää siltä että tämä Aarrekaupunki hakee vielä muotoaan melkoisen rankalla kädellä. Niin tulipa mieleeni sellainen juttu että miten te hyvät lukijat näette tämän Aarrehankkeen?

Eli unohdetaan tällä kertaa jo  tapahtuneet sählingit ja annetaan mielikuvituksen lentää.

Siis mitä ja miten tätä hanketta pitäisi alkaa puhtaalta pöydältä rakentamaan että tänne oikeasti saataisiin sellainen matkailukohde jonne saataisiin näitä turisteja tulemaan, joten kommenttikenttään ehdotuksia kiitos.
Tietysti jos mieleen tulee ehdotuksia jo olemassa olevaan niin nekin vaan rohkeasti mukaan.

Allekirjoittanut pistäytyi tässä aarrekaupunki.fi sivulla ja muutamia ideoita sivuston suhteen tuli mieleen, näin omiin matkailukokemuksiin peilaten.

Eli olisi mukava jos tapahtumakalenteri olisi oikeasti sellainen paikka missä näkyisi kaikki tapahtumat eikä tarvitsisi pörrätä kahden sivuston välillä.

Eikä hullummalta kuulostaisi se että sivustolta voisi saada ladattua vaikka niiden paikkojen / toimijoiden gps-koordinaatit omalle koneelle, navigaattoriin, puhelimeen, tms. Näin kumipyörillä liikkuvana matkailijana tuo olisi todella mukavaa kun ne mielenkiitoiset paikat olisivat jo valmiiksi navissa.
Puhumattakaan siitä että voisi es. StreetView palvelun avulla käydä jo katselemassa paikkaa etukäteen, jos ette ole tuota käyttäneet niin suosittelen todella joskus kokeilemaan.

Muutenhan nuo sivut ovat melkoisen mukavat käyttää, tietysti jonkinlainen mobiiliversio voisi puolustaa paikkaansa. iPadin kokoisella laitteella voi sivua lukea sulavasti, mutta pienemmillä älyluureilla surffatessa luettavuus kyllä kärsii jonkin verran.

Liekkö muuten milloin sivuista on tulossa vaikka Englannin- ja Venäjänkieliset versiot, ainakin itselle monesti ulkomaan kohteissa tuo englanninkielinen osuus on kullanarvoinen.
Joskus jopa tulee valittua se pysähdyspaikka ihan siksi että sieltä saapi jotain selkoa palveluista ja tapahtumista kun alueella liikkuu.

Onkohan muuten kukaan ajatellut Twitterin käyttöä tiedottamisessa ja markkinoinnissa? Naamakirja on kyllä ihan hyvä, mutta trendi vaan näyttää kääntyvän enemmän tuon twiittaamisen puoleen.

Mutta laitetaan ideat kehiin ja pistetään viestiä ajatuksista eteenpäin niin ties vaikka jotain hyvääkin saataisiin aikaiseksi.

3 thoughts on “Aarre sitä ja aarre tätä. Vaan mikäpä se voisi oikeasti olla?

Add yours

 1. Aarrekaupunki on kaunis ajatus, vaan saattaa se olla nykyisillä resursseilla vaikea saada tehdyksi.
  Olen pitkälti samalla linjalla kuin Minja tuolla Facebookissa.
  Tarvitaan vain jostain yksi rautainen ammattilainen joka osaa ottaa homman haltuunsa sekä osaa koordinoida oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin.
  Sellaisen löytäminen tosin voi olla melkoisen vaikeata, ammattilaiset kun osaavat olla harvassa.
  Lykkyä pyttyyn, etsinnälle.

  1. Tuohan alkaa lähennellä mainontaa 🙂 🙂 mutta idea on hyvä. Tunnen Ramin ja tiedän että laatu on hänen kuvissaan enemmän kuin kohdillaan.

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: